English Version Logare Creare cont

CONFIND executa urmatoarele tipuri de minibenzinarii transportabile:

Minibenzinaria MICROSTA 12 - 12000l

Minibenzinaria MICROSTA 24 A - 24000l

Modul depozitare si distributie carburanti SM 14 - 14000l

  Mini benzinariile Confind sunt produse certificate EX in Romania indeplinind in totalitate prescriptiile normativului privind statiile transportabile de distributie a carburantilor NP 004/1/1999, aprobat MLPAT cu Ordinul 17/N/07.04.2000.
  Staţiile de distribuire a carburanţilor sant mini benzinării complet funcţionale, montate într-o incinta containerizata, transportabila.
  Terenul necesar amplasarii mini benzinariei este foarte redus, cca. 10m x 15m

- Cheltuieli minime pentru realizarea amenajarii benzinariei, ce constau in platforma de beton, cale acces si bransament electric 380V.
- Nu necesita transport agabaritic sau special.
- Se monteaza si se pun in functiune pe un amplasament amenajat in numai sase-opt ore, iar operatiile de demontare si pregatire pentru transport dureaza patru ore.
- Asigura securitate maxima in exploatare datorita instalatiei automate de sesizare si stingere a incendiilor si instalatiei de securitate la aparitia atmosferelor potential explozive.
- Puterea instalata este redusa, 6,8kW iar acolo unde nu este posibila racordarea la retea aceasta poate fi furnizata de un grup elecrogen cu putere de maximum 6 kVA.
- Autorizatiile de constructie si functionare necesar a fi obtinute sunt facilitate de certificarea SCEEX, avizul PSI si agrementul de mediu, omologarea produsului si de conformitatea benzinariei NP 004/1/1999 MLPAT.

SCOPURI RECOMANDATE PENTRU UTILIZAREA MINI BENZINARIILOR

- pentru evaluarea potentialului comercial al unui amplasament preconizat pentru construirea unei statii de mare capacitate;
- in localitatile cu numar mic de autovehicule existente ( sub 1000 autovehicucle sau utilaje agricole ) si aflate la distante mai mari de 20 km de statii de mare capacitate;
- pentru situatiile in care suprafata de teren disponibila este mica si nu permite construirea unei statii fixe de mare capacitate;
- pe amplasamente temporare ocazionate de renovarea unor statii de mare capacitate, lucrari ce se deruleaza pe o perioada mai mare de 6 luni;
- pe amplasamente temporare: santiere pentru lucrari de constructii, drumuri si poduri, imbunatatiri funciare sau pentru lucrari agricole;
- pe amplasamente sezoniere: statiuni montane, statiuni balneo-climaterice, zone de agro-turism;
- pentru parcul propriu de autovehicule al societatilor comerciale, acolo unde este necesar un depozit de carburanti ecologic si cu securitate ridicata in exploatare.


Cereri de Oferta


Minibenzinarii transportabile

Brosura Minibenzinarie Transportabila