English Version Logare Creare cont

  S.C. CONFIND Campina este un producator de articole tehnice din cauciuc pentru industria de petrol si gaze, cu o experienta de circa 50 de ani in domeniu. CONFIND Campina realizeaza, in cadrul uneia din sectiile sale, o gama larga de articole tehnice din cauciuc pentru domeniul petrolier, extractie si foraj. Practic, S.C. CONFIND a asimilat toate tipurile de componente din cauciuc cerute de piata interna pentru industria de petrol si gaze. Sectia de articole tehnice din cauciuc are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2000.

Principalele articole tehnice din cauciuc in fabricatie la CONFIND

1.1 Ambreiaje pneumatice cu burduf de tip AB

1.2 Burdufuri detasabile pentru ambreiaje pneumatice cu burduf de tip AB

2 Garnituri pentru pompe de noroi 2 PN 160 ÷ 2 PN 1300 si agregate de cimentare ACF 350 ÷ 700

3. Mansete de tip V, U, UE, LE si inele de razuire pentru instalatiile de foraj si extractie si pentru instalatii hidraulice din industria constructiilor de masini

4. Inele "O" pentru etansari hidraulice

5. Garnituri cupa F pentru dopuri cupa, utilizate la problele de presiune in coloane de la 4½ ÷ 14 ¾

6. Garnituri pentru pakere POSITEST, LOK-SET, HOVA, pentru coloane de la 4½ ÷ 9 ⅝

7. Mansoane BETTIS pentru prajini de foraj cu racorduri speciale de la 2 ⅞ ÷ 5 in

8.Garnituri pentru prevenitoare de eruptie orizontale

9. Statori pentru pompele cu cavitati progresive si multifaziceElastomerii folositi de S.C. CONFIND
TIP ELASTOMER CARACTERISTICI TEHNICE
Cauciuc nitrilic (butadien-acrilonitrilic) NBR Cu rezistenta buna la produse petroliere, impermeabilitate buna la gaze, rezistenta buna la uzura.Pentru intervalul de temperatura -30 ÷ +120°C; -40 ÷ +90°C.
Cauciuc nitrilic hidrogenat HNBR Cu rezistenta buna la produse petroliere si mediu coroziv (pana la 20% H2S+CO2). Pentru intervalul de temperatura -50 ÷ +150°C.
Cauciuc fluorurat FPM Cu rezistenta buna la produse petroliere, hidrocarburi alifatice, aromatice, solventi. Pentru intervalul de temperatura -20 ÷ +230°C.
Cauciuc cloroprenic CR Cu rezistenta medie la produse petroliere, rezistenta buna la ozon, caldura si agenti atmosferici. Pentru intervalul de temperatura -30 ÷ +110°C.
Cauciuc etilen propilenic EPDM Rezistenta foarte buna la ozon, caldura, apa, acizi si baze, flexibilitate buna la temperaturi scazute. Pentru intervalul de temperatura -40 ÷ +110°C.
Cauciuc siliconic VMQ Rezistenta foarte buna la caldura uscata, calitati dielectrice, flexibilitate la temperaturi scazute, nerezistent la benzine si motorine. Pentru intervalul de temperatura -60 ÷ +200°C.
Cauciuc natural si butadien-stirenic NR;SBR Uz general, rezistenta medie la caldura, flexibilitate buna la temperaturi scazute, nerezistent la produse petroliere (NR). Pentru intervalul de temperatura -40 ÷ +70°C.

Cereri de oferta


Catalog Articole Cauciuc-2012


Cauciuc


Ghid utilizare produse cauciuc