English Version Logare Creare cont

  Politica generala a S.C.CONFIND in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale este orientata catre respectarea cerintelor clientilor si standardelor de referinta. Top managementul societatii evalueaza anual politica si o revizuieste, daca este necesar, cu ocazia analizelor de management, in scopul asigurarii eficientei activitatilor desfasurate.

"Deviza noastra este: Calitatea este detaliul care face diferenta!"

Misiune.

  Prin inovare si dezvoltare continua S.C.CONFIND SRL produce echipamente si produse performante. Prin calitatea produselor si serviciilor oferite de S.C.CONFIND SRL clientilor sai se urmareste satisfacerea si chiar depasirea asteptarilor acestora. S.C.CONFIND SRL isi desfasoara activitatea in conditii de eficienta economica, cu protejarea mediului inconjurator si tratamentul echitabil al intregului personal, cu adecvarea, mentinerea si imbunatatirea continua a Sistemului de Management Integrat pentru Calitate, Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala, conform standardelor, cerintelor legale si reglementate in vigoare aplicabile.

Strategie.

  Atentia deosebita acordata cerintelor clientilor, extinderea bazei de clienti si largirea portofoliului de produse si servicii reprezinta strategia pentru dezvoltarea S.C.CONFIND si cresterea sa durabila. Protectia mediului si a omului, constituie principii fundamentale pentru dezvoltarea durabila a societatii umane la care S.C.CONFIND SRL este angajata sa ia parte.

Angajament.

  Managementul de la cel mai inalt nivel se angajeaza la:
      -Satisfacerea si fidelizarea unui numar crescand de clienti.
      -Imbunatatirea continua a Sistemului de Management Integrat.
      -Conformarea permanenta cu cerintele legale si reglementarile aplicabile.
      -Informarea, constientizarea si sustinerea angajatilor, clientilor, furnizorilor si colaboratorilor in activitati de protectia mediului si pentru prevenirea ranirii si imbolnavirilor profesionale.
      -Alocarea de resurse financiare, materiale si umane necesare implementariii actiunilor stabilite pentru imbunatatirea continua a eficientei si eficacitatii Sistemului de Management Integrat.

  Pentru adecvarea si imbunatatirea continua a Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului, Sanatatii si Securitatii Ocupationale, Presedintele Societatii a desemnat un Reprezentant al Managementului Calitatii in persoana d-lui Naghel Teodor - Director Tehnic si un Reprezentant al Managementului de Mediu, Sanatate si Securitate Ocupationala in persoana D-lui Ene Constantin - Director General Executiv.


Exemple HSEQ