English Version Logare Creare cont

Cuplaj cu manson pentru teava


   Dezvoltarea noului echipament vizeaza realizarea unei legaturi rapide si fiabile intre habele sistemelor de preparare fluide de foraj, avand ca scop egalizarea si comunicarea intre acestea, precum si dirijarea fluidului de foraj.
Prezentare cuplaje pentru teava

Robinet cu sfera 2 3/8NUE x 700bar


   Scopul dezvoltarii noului echipament este inlocuirea canalei vechi 2 3/8NUE x 700bar, pentru exploatare in apa sarata. S-au eliminat problemele de coroziune prin utilizarea de materiale din inox pentru piesele expuse fluidului si limitarile in manevrare prin schimbarea solutiei constructive. Acum robinetul se poate manevra si in presiune pana la 200 bar. Robinetul cu sfera se poate utiliza la: - retelele de distributie a titeiului cu apa sarata - cap de circulatie - cap de cimentare - retele de apa sarata - retele de manifolduri - agregate ACF.
Prezentare cana siguranta 700bar

Prezentare sector fabricatie inox


   Atelierul Inox a fost recent amenajat in incinta Confind, cu scopul de a asigura conditiile necesare executiei de echipamente din inox pentru diverse domenii industriale. In urma incheierii parteneriatului cu firma Cofely Endel(GDF Suez) din Franta, de la inceputul anului 2014, acest sector de productie a fost dedicat fabricarii echipamentelor solicitate de clientii francezi, utilizate in industria alimentara, farmaceutica sau nucleara. Astfel, experienta specialistilor Confind in producerea diferitelor echipamente pentru industria de petrol si gaze a putut fi transferata si folosita si in domeniile mai sus mentionate, care necesita conditii mult mai restrictive in ceea ce priveste igiena, manipularea echipamentelor si protectia acestora impotriva contaminarii. In atelierul cu o suprafata de 500 mp, Confind are capacitatea de a produce vase atmosferice, vase sub presiune, izometrice, componente din inox etc.
Prezentare sector inox

Chiolbasi forjati


   Ca urmare a solicitarilor de la Clienti, CONFIND a asimilat executia unei prime game de chiolbasi forjati, 65ts, in conformitate cu cerintele specificatiei API 8C. Asimilarea a respectat pasii prevazuti in specificatie, inclusiv probele pentru verificarea proiectului. Proiectarea a utilizat ca instrument programul SolidWorks Simulation Premium, avantajele acestui mod de lucru fiind evidente. Rezultatele incercarilor efectuate pe prototip au confirmat conformitatea cu prevederile specificatiei API 8C. In momentul de fata acest tip de chiolbasi a intrat in productia de serie.