English Version Logare Creare cont

  Din anul 2007, S.C. CONFIND produce si livreaza unitati de pompare cu balansier non-API, iar din 2009 - o gama de unitati cu balansier certificate API 11E. Unitatile de pompare non-API acopera forte de tragere a garniturii de prajini de 3, 5 si 7 tone si curse de 0,5 -- 2,2 m (cursa pistonului pompei de adancime).

  Unitatile de pompare API rapund cerintelor API Spec. 11E . Editia 18 (2009) si cerintelor PETROM, care sintetizeaza o experienta de mai multe decenii in exploatarea unitatilor de pompare cu balansier.

  Unitatile CONFIND respecta urmatoarele standarde:

* API Spec. 11E
* API RP 11G
* Directiva 94/0/EC
* Directiva 97/37/EC

  Pentru unitatile de pompare, CONFIND a dezvoltat o gama de reductoare speciale, calculate conform urmatoarelor standarde:
* ANSI / AGMA 2001-D04
* AGMA 422.03/May 1984
* AGMA 908-B89

  Reductoarele CONFIND au raportul de transmitere circa 30, realizat in doua trepte cu angrenaje in V. O particularitate a reductoarelor CONFIND este baia de ungere cu doua nivele, ceea ce face ca necesarul de ulei de ungere sa fie redus cu circa 50% fata de executia obisnuita a altor reductoare pentru unitatile de pompare. Ungerea angrenajelor este realizata prin scufundarea rotilor celor doua trepte in baia de ulei. Ungerea lagarelor - rulmenti la primele doua axe si bucse - lagar la arborele principal se asigura cu uleiul colectat de pe roata treptei secundare si condus in cele sase puncte. Etansarea la arborele de intrare si la arborele principal se realizeaza fara contact, ceea ce exclude uzurile la cei doi arbori.
Unitati de pompare cu balansier